Ingrediencie:
Kvalitné suché červené víno (2 litre)
Vínny ocot (2 polievkové lyžice)
Ženšen koreň aspoň 5 ročný (10 dkg)
Zázvor koreň (10 dkg)
Koreň Fo-Ti Polygonum multiflorum (10 dkg)
Koreň Angelika Chinesis alebo Angelika Archangelika (10 dkg)
Korene nadrobno pokrájame, vložíme do veľkej fľaše a zalejeme vínom a vínnym octom. Substanciu necháme transformovať 3 mesiace, počas transformácie často dynamizujeme – pretrepeme.
Pijeme 2-3 krát denne 2,5 cl (1 štamperlík). Môžeme zriediť vo vode alebo v čaji.
Okrem iného zastavuje proces šedivenia.
Tento príspevok bol odoslaný
v pondelok, máj 1st, 2017 o 9:18 a je zaradený pod recepty.
Môžete sledovať akékoľvek reakcie cez RSS 2.0 feed.
Môžete zanechať reakciu, alebo spätný odkaz - trackback z Vašej stránky.
14 komentárov
Zanechajte reakciu
Musíte byť prihlásený aby ste mohli komentovať.